Katlanır Ayna Nedir? Katlanır Ayna Nasıl Çalışır?

Katlanır Ayna

Geçiş yapılması kısıtlı ve zor olan yerlerde, aracınızı dar yollara park ettiğinizde, katlanır ayna yardımı ile dikiz aynasını kapatmak aracınızın hasar almasını önler. Kumanda üzerinde bulunan bir tuş yardımı ile tek bir kolay hareket ile dikiz aynasını pratik bir şekilde kapatabilirsiniz.

Katlanır Ayna Nasıl Çalışır?

Kontak anahtarı üzerinden geçen akım kumanda düğmesi çalıştırılarak ayna motoruna ulaşır. Kumanda düğmesinin üzerinde bulunan sağ veya sol kısımdaki aynaların ayrı ayrı kontrol edilmesini sağlayan düğmeler bulunmaktadır. Hangi aynanın ayarlanacağı seçildikten sonra kumanda düğmesi sayesinde ayar yapılır.

Katlanır Ayna Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çıkma katlanır ayna satın alırken dikkat etmeniz gereken birçok şey vardır. Katlanır ayna çıkma modellerine bakarken öncelikli olarak aracınızın modeline uygun aynalara bakmanız gerekmektedir. Araç modeliniz ile uyuşmayan katlanır aynayı satın almak paranızın boşa gitmesine sebep olacaktır. Bununla birlikte katlanır ayna satın alırken ayna üzerinde çizik ve büyük hasar olmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Katlanır ayna satın almadan önce birkaç kez kumanda üzerinden aynanın çalışıp çalışmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.

Çıkma Katlanır Ayna Fiyatları

Çıkma katlanır ayna fiyatları her model için değişiklik göstermektedir. Otomobil ne kadar lüks ve fiyatı ne kadar pahalıysa o modelin katlanır ayna parçası da model ile orantılı olarak fiyata yansımaktadır. Örnek verecek olursak Honda katlanır ayna fiyatları ile Mercedes katlanır ayna fiyatları arasında değişiklik vardır. Sitemiz üzerinden her bütçeye ve modele uygun olarak katlanır ayna satılmaktadır, bu modellerden dilediğinizi seçerek kolayca satın alabilirsiniz.

Katlanır Ayna Hakkında Merak Edilenler

Katlanır ayna çeşitleri, pozisyonu ayarlanabilir katlanır aynalar, kendini temizleyen aynalar, rezistanslı aynalar ve elektro-kromik aynalar olmak üzere dörde ayrılmaktadır.

Katlanır elektrikli ayna parçaları nelerdir?

Katlanır elektrikli aynalar, kontak anahtarı, sigorta, roleler, elektrik motorları, ısıtıcı rezistans ve kumanda düğmesi olmak üzere altı farklı parçadan oluşmaktadır.

Görüntülenme: 76
Puan:
Oluşturulma Tarihi
14/01/2024 14:25
Güncelleme Tarihi
31/01/2024 15:02